LUAR BIASA, DENGAN SAPUAN THE MAJLIS DERITA ECZEMA ANAK BERTAHUN PULIH DALAM DUA MINGGU  

Video Di Bawah Menunjukkan  Seorang Pengguna The Majlis. Anak Beliau Pulih Daripada Masalah Ekzema Dalam Masa Sebulan. Setelah bertahun mengalami masalah gatal badan

Adakah Anda Menghadapi Salah Satu Perkara Di Bawah Ini?

  • Tiada keyakinan diri kerana masalah kulit yang teruk
  • Anda tidak dapat mengawal daripada menggaru di tempat awam
  • Rakan kurang selesa dengan kehadiran anda akibat masalah kulit yang anda hadapi
  • Dah cuba pelbagai produk cuma belum jumpa yang sesuai
  • Terpaksa Mengeluarkan Wang Untuk Maintain Menggunakan Produk Yang Mahal

Jika anda masih tidak berputus asa untuk merawat masalah kulit yang anda hadapi, kami ada satu cadangan yang boleh bantu selesaikan masalah anda. Terutama sakit kulit.  Sebab setakat hari ini, pengguna  Minyak The Majlis telah memberi respon yang positif dalam merawat masalah kulit. Anda boleh lihat testimoni pelanggan kami di bawah ini

Minyak The Majlis

Apa Kelebihan  Minyak The Majlis?

 

The Majlis bertindak sebagai rawatan alternatif dalam merawat dan melindungi kulit dengan cepat.


Selain itu ia juga boleh merawat penyakit yang lain.


Ini merupakan produk PERTAMA di Malaysia yang boleh memberi kesan dalam 3 hari.


Ia merawat dengan pantas pada bahagian sakit tanpa perlu menahan rasa sakit. Minyak ini bau yang harum dan rasa yang sejuk. Tidak panas pada kulit. Sangat selesa bila di sapu di mana-mana bahagian kulit.


Ia diperbuat daripada bahan-bahan yang dijamin 100% halal.


Kilangnya pula bertaraf GMP dan ada kelulusan KKM.


Cara penggunaannya juga sangat mudah.


Hanya sapu pada tempat sakit dua kali sehari.


Bahan Yang Terkandung Dalam Minyak The Majlis

 

Collagen
Plant Collagen - sumber kolagen dari tumbuh-tumbuhan sesuai digunakan untuk semua jenis kulit. Berfungsi dalam menyihatkan kulit, membuang sel kulit mati, mengawal jerawat, dan menegangkan kulit muka.

Menthol
Mint Menthol - Ekstrak dari pelbagai tumbuhan mint. Digunakan sebagai rawatan alternatif untuk merawat pelbagai penyakit. Mempunyai aroma yang menyegarkan dan sensasi dingin. Menghilangkan rasa mual, melegakan sakit kepala, mengurangkan sakit sendi dan otot, mengeluarkan angin dari badan , melegakan kegatalan dan kepedihan sakit kulit

Minyak Kambing Gurun
Ibex Oil - Minyak tradisonal yang diekstrak dari kambing gurun. Terkenal dalam masyarakat Melayu sebagai minyak urut dan minyak sapuan untuk merawat sakit luaran. Berfungsi menyembuhkan luka, sakit sendi dan lutut, lenguh badan, batuk dan selesema. Digunakan juga untuk menguatkan tenaga batin lelaki dan wanita.

Gemunggal
Moringa Oleifeira - Digunakan secara meluas dalam bidang perubatan untuk merawat segala jenis sakit kulit. Anti radang. Anti Fungus. Menyembuhkan luka. Menggalak pertumbuhan rambut, mengurangkan migrain, mengurangkan gout dan membantu masalah Arthritis.

Kemuning Hitam
Black Muraya Paniculata - Digunakan secara meluas dalam perubatan tradisional.  Berfungsi untuk mengurangkan bisa racun gigitan binatang berbisa, mempercepat penyembuhan luka, mengurangkan sakit perut dan senggugut, penawar mabuk/racun. Menyembuhkan masalah sakit kulit. Ia juga digunakan untuk  penenang serta anti unsur Negatif seperti sihir dan ilmu hitam.

Penawar Hitam
Goniothalamus Giganteus - Tumbuhan yang terkenal dengan nilai perubatannya di semenanjung Malaysia, Thailang, Sumatera dan Borneo. Juga dikenali dengan nama Dedanum dan Galang Hutan. - Menyembuhkan Selesema, Menghilangkan Bengkak, Merawat Kudis ( Scabies ), Membantu Masalah Rheumatoid Arthritis, Merawat Kulit Melecur dan Luka, Mengurangkan Sakit Gigi, Merawat Pelbagai Jenis Sakit Kulit.

 

Raja Kayu
Agathis Dammara - Juga dikenali dengan Damar, Kayu Raja, Kayu Damar Raja. Mempunyai nilai penyembuhan yang terbaik bagi Kaum Asli di Malaysia - Menghilangkan lenguh dan kesakitan badan, anti bengkak, aroma yang dapat mengurangkan Stress, melegakan tekanan otot, mengurangkan minyak di permukaan kulit. Merawat Jerawat dan Black Heads, Merawat Sakit Kulit ( Eczema dan Psorasis ), Membantu Masalah Insomnia.

Vitamin
Vitamni E & Vitamin C - dapat merawat masalah kulit melecur dan luka. Memudarkan parut, mencegah kanser kulit, merawat Strech Mark, melembapkan kulit, meransang pertumbuhan rambut, mengawal alergik, anti penuaan dan mengurangkan kelumumur.

Berikut Adalah Testimoni Pengguna The Majlis

 

Skabies Pulih Dalam 4 Hari

Eczema Di Kepala Pulih Selepas 5 Hari Penggunaan

Tangan Mengelupas Terkena Bahan Kimia Sembuh 

14 Tahun Eczema Semakin Pulih Selepas Beberapa Kali Sapuan 

Eczema Di Kaki  Semakin Pulih Selepas Beberapa Hari

Berapa harganya?

 

Harganya sebotol hanyalah RM70 sahaja termasuk kos penghantaran. Ia tidak terlalu mahal kerana kandungan bahan dalam Minyak The Majlis adalah bahan yang berkualiti dan berharga tinggi.

 

Kami yakin selepas anda pulih dari sakit, anda akan:

 

  • Lebih yakin dan tenang
  • Berpuashati dengan duit yang anda laburkan
  • Anda selesa untuk berada dekat dengan orang sekeliling anda
  • Orang lain akan merasa gembira untuk anda

Setiap Pembelian Anda Juga Diberi Money Back Guarantee

Kalau tak ada kesan perubahan kepada anda, boleh pulangkan balik botol.

Saya bagi duit anda semula. Dan kita masih boleh terus berkawan.

Oh ya! Sebelum tu saya nak bagitahu Minyak The Majlis ini BUKAN untuk semua orang.

Kita sentiasa yakin setiap penyakit itu pasti ada ubatnya. Kami yakin anda adalah orang yang sentiasa berusaha untuk ikhtiar agar penyakit sembuh. Namun begitu, kami bersedia memulangkan semula duit anda, sekiranya selepas menggunakan The Majlis, anda rasa tidak puas hati.

Anda hanya perlu beritahu kepada kami.

The Majlis  ini hanya untuk mereka  yang SERIUS ingin mendapatkan keyakinan mereka kembali.

Tempah Sekarang

Ruang Komen